منو اشيا عمودي
همايش ها
ورود

امتحانات
1402/2/20 چهارشنبهنکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون

.

1. آزمون دروس عمومی  در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.
  2. تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از 27 تا 31 خردادماه ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.
  3. لیست ساعت برگزاری آزمون هر یک از دروس عمومی به تفکیک استان بوده و در کارت آزمون (گزارش 428 ) دانشجو نیز لحاظ شده است.
  4. جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
* با توجه به اینکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است، در صورتیکه کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان بنا بر ادعای دانشجو اشتباه می‌باشد در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام نماید.
ساعت آزمون بر اساس استان متفاوت بوده لذا دانشجویان  مطابق ساعت اعلام شده بر روی کارت آزمون و منطبق با انتخاب محل آزمون‌های حضوری خواهد بود. (در خصوص دانشجویانی که تغییر محل آزمون داده‌اند)