منو اشيا عمودي
ورود

جمعه 6 آبان 1401
تاریخجه راه اندازی و تاسیس دانشگاه پیام نور واحد رینه لاریجان
دانشگاه پیام نور واحد رینه در شهر رینه و منطقه لاریجان به عنوان تنها دانشگاه دولتی تاسیس شد. بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل می باشد که با وسعت سه استان به عنوان بزرگترین بخش  و از بخشهای محروم کشور می باشد.
 باید متذکر شویم بحث احداث دانشگاه به سالهای 1374-1373 برمی گردد که در زمان مدیریت آقای دکتر صادقی شجاع ریاست دانشگاه پیام نور کل کشور بود.  ایشان از زمین خریداری شده در شهر رینه بازدید به عمل آوردند و ضمن تایید زمین اهدائی جهت احداث، مقدمات ساخت دانشگاه در شهر رینه فراهم گردید.
 در 16 آذر سال 1375 کلنگ احداث دانشگاه در زمین اهدایی به دست فرماندار وقت آقای فتح اله نوری به زمین زده شد ولی بعلت تغییرات مدیریتی در دولت، احداث دانشگاه معلق ماند تا مجددا در سال 1378 با پیگیری معتمدین (دکتر منصوری لاریجانی و اعضای شورای وقت) و بخشدار وقت لاریجان جناب آدوسی در دستور کار قرار گرفت.
روسای قبلی دانشگاه:
  1. دانشگاه پیام نور واحد رینه عملا در مهر 1379 با پذیرش 63 دانشجو در رشته علوم تربیتی و با سرپرستی دکتر مجتبی ابراهیمی فعالیت خود را آغاز نمود. در آعاز از کلاسها و اطاق و دفتر در مدرسه شبانه روزی شهید مومنی نژاد رینه و همچنین ساختمان شش واحده مرحوم حاج یوسف امیدوار که به عنوان خوابگاه استفاده شد تا به دانشجویان ارائه خدمات گردد.
  2. در آبان سال 1381 به علت مشکلات بوجود آمده، دانشجویان موقتا به آمل انتقال یافتند و با تغییر مدیریت دانشگاه آقای دکتر صباغی (شهردار وقت) به عنوان مسئول امور جاری دانشگاه، دانشجویان به رینه بازگشتند که در آن زمان، رشته های دانشگاه مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی و علوم تربیتی بود.
  3. از مرداد 1382 آقای محمد تقی خسروی بعنوان سرپرست دانشگاه مشغول به کار شدند و تا مهر سال 1385 به عنوان رئیس دانشگاه پیگیر امور بودند.
  4. از مهر 1385 تا مهر 1387 آقای دکتر رضاتبار عهده دار ریاست واحد شدند و می توان دوره مدیریت ایشان را نقطه عطفی در تاریخ دانشگاه نام برد چرا که در زمین واگذاری شورا و هیئت موسس ساختمان چهار طبقه با بنای 1670متر احداث و افتتاح گردید و کلنگ سوله ورزشی 2000 متری به زمین زده شد.
  5. بعد از آقای رضاتبار مهندس حسین کارور حدود ده سال در قالب رئیس واحد مشغول به فعالیت شدند که سالهای تکمیل و توسعه دانشگاه از جمله موارد ذیل می باشند:
  1. محوطه سازی دانشگاه
  2.  افزایش رشته ها در 27 رشته
  3. افزایش دانشجویان در حدود 1800 نفر
  4. برگزاری کلاس به صورت حضوری
  5. راه اندازی سلف سرویس و دادن غذای گرم به دانشجویان
  6.  ساخت سوله ورزشی
  7.  برکزاری جشنواره های بومی محلی
  8.  برگزاری اردوهای علمی و فرهنگی
  9.  افزایش کارمندان به 10 نفر و ..
  1. بعد از ایشان آقای دکتر مردانی در تاریخ 1394/06/25الی 1395/04/10حدود 10 ماه ریاست واحد را به عهده گرفتند.
  2. مجددا آقای مهندس کارور  از سال 1395 الی 1397 به عنوان سرپرست مشغول فعالیت شدند
  3. در تیر ماه سال 1397 الی دی ماه 1398 آقای دکتر محمد نوروزی عهدار مسئولیت دانشگاه شدند
  4. بعد از ایشان آقای دکتر صابر قاسم پور  در ایام کرونا با حفظ سمت ریاست پیام نور مرکز آمل قبول مسئولیت کردند.
  5. از تیر ماه سال 1401 آقای دکتر سید مهدی میرحسینی عالی زمینی مدیریت این واحد دانشگاهی را پذیرفتند که ایشان از اعضای هیئت علمی این واحد بوده و دارای مدرک دکتری ریاضی کاربردی می باشند.
نقشه کل دانشگاه